Azzurro Motors

LIFE STYLE FROM ITALY

Rólunk

Az Azzurro Motors története évekkel ezelőtt Rómában kezdődött, mikor megízleltem az olasz életérzést. A szűk utcákban cikázó Vespák megbolondítottak, az elegáns Piaggiokról nem is beszélve. Egyből tudtam, hogy nekem ez kell. A Sprezzatura!

Nemsokkal később már első Vespa Gts-en robogtam hazafelé, ezt követően pedig nem volt megállás, a szerelem azóta is tart. 

Az elmúlt évek során, ahogy gyűltek a kilométerek a motorokban, és egyre több időt töltöttem a Toszkán vidék kanyarjain vagy éppen Róma utcáin, úgy éreztem ezt az élményt meg kell osztanom mindenkivel itthon is. Egy napon Lambrusco barátom társaságában megálmodtam az Azzurro Motors-t. Egy percig sem volt kérdés számomra, ha belevágok mely márkákkal dolgozom majd együtt. Tudtam, nem csak egy motorkerékpár szalont akarok üzemeltetni. Egy közösségi teret szántam minden motorszerető embernek, egy helyet, ahova nyugodtan bárki betérhet, és egy remek kávé mellett tudunk beszélgetni közös szenvedélyünkről. Szeretném, ha a Kaposvár és környéki embereknek nem kellene átutaznia az országot, ha olasz motorra ülnének. Nálunk az ajtó mindenki előtt nyitva áll!

A Piaggio Group számomra nem csak egy cégcsoport, hanem magában hordozza a történelmet, a tradíciót, a stílust egy remek műszaki háttérrel. Apropó műszaki háttér, üzletünk nem csak márkakereskedés, de márkaszervíz is lett, így, ha nem érsz rá kávézni, de örülnél egy profi szervíznek, gyere be hozzánk bizalommal, és bízd ránk a motorod.

Szeretnék hagyományt teremteni, és minden évben megtartani az Azzurro hétvégét, mely remek közös élményeket fog nyújtani számunkra. Mindenki hozza a saját gépét, jókat eszünk, iszunk, dumálunk. Jól hangzik? Ha te is részt vennél rajta, nyugodtan mond el nekünk.

Remélem, hamarosan találkozunk!

Szekeres Gábor
Üzletvezető / tulajdonos